marvidsson.blogg.se
my life in words.

underbart♥

Då var denna helg över och imorgon återgår jag till veckodagens rutiner. Med andra ord åker tillbaka till Skurup igen. Men denna helg aom gått har varit underbar. Det car någit jag verkligen behövde! ♥
I fredags fyllde farbror Göran 65år. Och det blev firande av honom. En del av släkten samlad, och jag fick kvalitets tid med faster, farbror, kusin och pappa. Om det är någon gång jag mår som bäst så är det när jag är med familjen. God mat serverades, och sen fika och massa prat och skratt. Fick även agera Taxi till Lund för att hämta hem min kusins fjälla. Första gången jag körde stads körning ensam, och gissa vem som var lagom nervös! (jag jag jag!!). Allt gick bra och vi kom hem helskinnade ;)
Slet mig från kalaset och träffade vänner på kvällen.
Lördagen spendera jag i Teckomatorp hos en fantastisk vän. Film och öppen brasa, mys på hög nivå! Blev nyss lämnad hemma, hann slänga i mig mat och sedan iväg o träffa vänner. Och nu har jag landat hos mor för en kopp kaffe som får avsluta en tidig kväll.
pussss från en duktigt sliten tjej!

latar mig!



i väntan på att göra något vettigt. Lektionen börjar inte förrän 12.30, så jag passar på att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt under tiden. Ibland får man vara lat! puss och kram!