marvidsson.blogg.se
my life in words.

bra dag!

Nu ligger en utslagen hjälte i sängen med mobilen i högsta hugg för att slänga in ett inlägg innan de två blå slocknar totalt.
Igår, böev det absolut iingen sömn. Jag, min syster, en vän och min kusin bestämde oss för att dygna. Varför? - anledningen var väl det med tanke på att vi skulle samlas nere i Balders Hage klockan 06:30 imorse, och hade vi då lagt oss hade väl ingen av oss kommit upp. Så efter vårt besök i Broby igårkväll så slutade det med att vi töser gick hem till min kusin, bryggde en kanna med kaffe, intog soffläge och satte igång film på datorn. Hela kvällen/natten/morgonen satt vi bänkade i soffan till Wrong turn. & det får jag säga, att kalla de filmerna för skräck begriper jag inte. I min värld är de väl mer klassade som "blodig komedi". Efter massa filmtittande och kaffedrickande var det ingen som orka koka nytt kaffe då den ena klaga på att det var för starkt, och den andra på att det var för svagt, så istället åkte energidryck fram och vi koka vars en påse nudlar. Fick i oss det och strax där efter mer eller mindre hade klockan sprungit iväg och vi traska neråt byn för denna dags äventyr. Premiären på Barnfestivalen -barncancerfonden var idagsom sagt, och trots en dag med massa regnskurar så lyckades vi endå! Hela parken fylld med barn och familjer. Massa med lekar, hoppborgar, ponnyridning, sumo, fiskedamm med mera. Det var en härlig dag idag
.



<3

Nu håller jag äntligen kväll!
Idag har varit en bra dag. Vakna rätt sent, men vad gör det när man har sommarlov ;) En fin vän kom hit, fick i oss middag och sedan mötte jag, M och syrran upp en annan vän och vi begav oss mot Bjärred. Fick för mig att jag skulle bada i havet idag för första gången och sagt och gjort. Väl framme i Bjärred prommenera vi ut längt ut på bryggan, jag fick på mig badkläder och i vattnet. Rätt skönt väl i, men inte lika skönt att komma upp ur vattnet. Fick på mig handduk och vi traska upp igen för att handla mjukglass sedan bege oss hemåt igen. stanna till vid Ica och fick köpt godis, och nu sitter jag här. Med massa gott och mys. Livet e fantastiskt.

Barnfestival -barncancerfond.



Den 29/6 är det barnfestival i Staffanstorp med massa lekar, hoppborgar, ponny ridning mm för barnen. Pengarna som samlas in kommer att gå till barncancerfonden. Har ni barn, småsyskon eller kusiner i yngre ålder så kom hit! En heldag med massa skoj och mys. Allt detta för att sponsra barncancerfonden, till forskning osv. Allt i god tro. Sprid och dela. Låt oss få se många glada barn :-)
puss&kram sålänge.

vilken dag!

Vilken härlig dag! En typisk sommardag.
& som pricken över i;et så är det ju ingen skoldag. Idag är det ju ämligen Sveriges nationaldag. & den har jag spenderat tillsammans med min finfina vän, och idag har vi hunnit med en del saker. Först och främst fick vi städat ur en lokal något sådär där han ska ha sin studentfest. & därefter körde vi en tur in till Svedala för att handla frukost. Planerna var väl att vi skulle tillbaka till honom men istället körde vi en runda till Trelleborg där det var bilutställning. Massa gamla bilar, gissa vem som njöt om inte jag! :) Efter en del tittande och gående inne i Trelleborg blev det glass-paus. Köpte vars en mjukglass och njöt av den i parken.
& så styrde vi bilen hemåt igen. Hem till Staffanstorp. Fikat med folket här hemma, och och fick på mig bikini. Intog läge i solstolen och där låg jag ett tag, innan vi fick för oss att åka och bada. Eller jag fick för mig att idag ville jag  ta årets första dopp. Sagt och gjort, fram med handduk och sedan ner till Billebjer där årets första dopp blev. Massa banande och solande innan vi körde åter igen till staffanstorp där kubbspel och wiskey väntade.
Kortfattat så har denna dagen varit så otroligt bra.
Imorgon väntas bilutställning i Staffanstorp, och en rockabilly kväll. Ååååh vad jag längtar. Denna helgen kommer att bli kanon. Den kommer att bli fantastisk. Det känner jag på mig.
 
Med detta säger jag godnatt sålänge.
puss&kram!

vem har sagt att vi är normala?

Nu närmar det sig verkligen med stormsteg tills det är dags för skolavslutning. Nästa torsdag går jag på sommarlov, då har jag två år avklarat på denna skola och ett återstår. En sak är säker (så som det känns nu) och det är att min internatplats kommer jag att säga upp. Inte ett år till här. Kommer typ att bli forever alone då min syster inte går kvar, och alla andra nära går ut. Ibland suger det verkligen att man inte skötte skolan bättre i högstadiet. Kunde ju tagit studenten med detta året, om jag bara hade sluppit att läsa upp betygen ett år. Men det är lätt att vara efterklok. 
Denna skolvecka har bestått av tre dagar, eller snart har den det. Endast skola mellan måndag-onsdag, så imorgon blir det hemfärd. Kunde lika bra ha stannat hemma ikväll när vi endå var och lämna sakerna hemma. Tömde mitt boende på internatet idag så att jag slipper ta allt i sista minuten. Lätt att det blir för mycket. Vilket inte märks förrän man står här och ska packa ner allt igen som man dragit hit under årets gång. Menmen. Som sagt, imorgon är det hemfärd och denna tös ser fram emot kommande helg. Eller de kommande helgerna. Nu till helgen är det motorshow i Staffanstorp. Bara massa gamla bilar och rockabilly teema. Gissa vem som är glad!? Nästa helg är det syrrans student, och helgen där efter är det Barncancerfondens barnfestival, där jag ska jobba. HELT gratis! Känner mig lite småvuxen som ställer upp på en sådan sak, något jag aldrig skulle gjort för ett par år sedan. Man växer upp förr eller senare, det är väl så man brukar säga? :)
 
Avslutar detta inlägg med bild på mig, min fina mor och fina syster. Vem har sagt att vi är normala?
 
 
puss och kram!