marvidsson.blogg.se
my life in words.

avokado hårinpackning

Grå dag. Tråkig dag.
Men för att liva upp stämningen tog jag mig tid att göra egen hårinpackning.
1. Mosa en avokado i en skål.
2. tillsätt 2-3 matskedar olivolja/rapsolja.
3. smeta in allt i håret och låt verka i 20-30 minuter.
Med tanke på att avokafon i sig är fet, så hjälper det slitet och torrt hår. Värt ett försök!

I väntan på att det ska verka sätter jag mig i soffan och kollar på Grease .

lycka till ;)

inte blomd längre!






progress

varje dag är ett steg närmare målet. & jag har en lång väg kvar innan jag ens är närheten av nöjd.
- alla andra gånger jag fått för mig att träna så har jag lagt ner efter ett tag. Jag dränktes av kommenrarer, positiva sånna men det fick mig inte att vilja fortsätta endå, då jag inte såg någon skillnad själv. Så denna gång gjorde jag ett nytt försök. Men då körde jag med det här med att ta foto. Det har inte gått så fasligt lång tid, men lite skillnad är det. Liten bit i rätt riktning, men vägen till nöjd är långt borta än.




Många kommer säkert nu att tycka att det inte är lönt att lägga ut denna bild då jag inte är i mål än. Men jag gör det enbart för att påminna mig själv om att inte ge upp! Jag har gett mig fan på att jag ska klara de.
lycka till Marinah. Tack så mycket Marinah :)

lunch dax!





Nämen! vad har hänt ?!
- jo jag äter en tallrik med sallad till lunch. En sallad med tonfisk,tomater,grön sallad,gurka och böner. Jag är med andra ord nyttig. Jag har tänkt om. Jag drömmer om en smal och fin vältränad kropp. Men den kroppen får jag inte av att drömma. Den kroppen måste jag jobba för att få. Jag ska klara det! Jag har till ochmed börjat använda gymkortet igen. Nu ligger det inte nedtryckt i plånboken längre. Utan jag har satt det längst fram. Det kommer att ta tid att få dendär kroppen, men det är värt att vänta. 'Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge', det är väl så dom säger? :)

träning!

Såja. Klockan har slått kväll, så nu finns det väl inte så mycket mer till alternativ än att invänta John Blund. Men innan dess skänker jag bloggen ett inlägg :)
Skrev en statusuppdatering på Facebook tidigare under dagen om någon var sugen på att följa med till gymmet. Till en början var det ingen som kände sig manad, så istället stack jag ut med vänner. Efter ett tag skrev en tjej att hon var på, men självklart så var jag inte ens på hemmaplan då. Men skrev till den här tjejen i chatten, och vi kom fram till att det är samma gym som vi är på. & nu ska vi börja träna tillsammans. Försöka få det till fem dagar i veckan, 1-2 timmar om dagen. Har varit slarvig med gymmandet alldeles för mycket. Men nu ska jag ta tag i det. Jag ska gå ner de där extra kilona som jag lagt på mig, jag ska stärka mitt självförtroende & framför allt mer mån om mig själv. Det är värt det. defnitivt värt ett försök. Så denna träning tar start imorgon, och jag ser faktiskt fram emot det. Anledning till att jag slarvat tidigare är för att jag inte viljat gå ner till gymmet ensam. Trott att folk kollat extra mycket på just mig. Även om de gjort det eller ej så har varje resa en start. Och min start på ett hälsosammare liv börjar imorgon. Eller rättare sagt idag. & med någon som stöttar och peppar så kommer det att bli lättare. framför allt roligare!

- & imorgon väntas möte. (egentligen idag, klockan är över 00.00). Min utredning har kommit igång nu. Då kan jag tänka mig att du som läser nu undrar vad det är för utredning, jo det är ADHD. Det som fick utredningen att starta var min skola som ansåg att det var nödvändigt. säger dom det så ;)