marvidsson.blogg.se
my life in words.

vila i frid, vår solstråle.

Igår var jag hos dig vännen med en ros och två ljus. Det ena ljuset tände jag från mig till dig, och det andra från Jennie och Andy. Hade lite svårt att hitta då jag inte är så hemma i Malmö trakterna, men kom rätt till sist. Fick se så många ljus, blommor och andra saker, även kort som folk skrivit till dig. Det är många som tänker på dig, många som saknar dig, och väldigt många som fällt tårar för dig. Jag är en av dom. Påv senare dagar hade vi ingen kontakt alls av någon anledning. Vilket är synd. För på den tiden då vi verkligen umgicks och höll kontakten så hade jag otroligt roligt. Du fick alla till ett leende på läpparna. Livet är orätvist. Verkligen, livets gång kan vara så fruktansvärt hård och tuff. Jag minns på den tiden då vi hade som mest kontakt, den tiden vi dejta varandra, eller hur man ska kalla det. Hade alltid dig i telefon varje gång jag körde moped. Stoppa telefonen under hjälmen, och hade din röst i örat. Du sa alltid till mig att jag skulle köra försiktigt så att jag inte skulle vara med i någon olycka av något slag. För du var rädd om mig. Men så händer det dig istället. Det är inte okej. 
Skulle kunna skriva så mycket, men får fram så lite. Vet inte vart jag ska börja, därför avslutar jag detta inlägg som jag skrivit till dig nu.
Sovgott min lilla solstråle. Fina älskade Simon Bumbi. ♥
 

helgen <3

äntligen är sidan uppe igen!
Försökte logga in på blogg.se igår med syftet att uppdatera bloggen, men icke! 
Men äntligen går det. 
nåväl tur är väl det :)
Här om dagen, eller rättare sagt härom kvällen var jag på bio med min underbara vän. Och filmen vi såg var Evil dead. Vad finns det att säga om filmen? Riktigt psykopatisk enligt mig. Läskig? Njae, vissa scener kanske. Rekomenderar? Verkligen inte! Stackars kille som satt bredvid oss. Vad kan han ha varit, 13-14 år kanske, och skrek som en liten flicka. HAHA gissa om jag hade roligt åt honom.
Gårdagen, hände väl inget mer eller mindre speciellt. Den såg ut som vilken dag som helst på internatet. Tog en runda till Ystad och handla glass med min underbaring, min fina vän. Annars inget märkvärdigt. Eller jo! Brandlarmet gick i samlingsbyggnaden Cylindern. Och en massa brandmän. Dock inga snygga, så inget mer med det ;)
Vad händer idag? Jo. Min första öl öppnade jag direkt jag kom hem. Snackade lite med mamma o syrran, tog en öl till och gick in och la mig i ett varmt bad med skum. Är inne på tredje ölen och håller på att göra mig i ordning. (ska bara avsluta detta inlägg). För ikväll blir det förfest sen Perikles i Lomma! & på morgondagens schema blir det streaplers. Denna helgen kommer att bli så bra. Väldigt bra.♥
Nu har denna svensk inte tid mer. Vi hörs sen alla fina!
 

 
 
 
 

fiska var planen.

Vi, jag, min pappa och syster hade som planer att fiska idag. Vi trotsade vädret och åkte iväg trots regnet. Väl fått in sakerna i bilen och på väg mot Limhamn var jag lite stirrig på att äntligen få fiska med pappa och syrran. Något vi inte gjort tillsammans sedan vi var små. Med andra ord många år sedan. Väl framme intog vi plats, packa upp fiskegrejorna och skulle börja fiskandet. Men naturligtvis så var spöt isönder. Självklart, varför inte liksom?! Och det var bara att packa ihopa igen, sätta oss i bilen och köra hemåt igen. En mycket besviken Marinah här! Men inget att hänga läpp över. Till helgen som kommer ska vi ut igen. Dock är lördagen redan bokad med Björka (ett dansställe) där Streaplers spelar. Så redan nu känner jag på mig att helgen kommer att bli bra.
I skrivandets stund har jag intagit mysläge i soffan, och kollar på ishockey med pappa i brist på annat. Hade planer på att träffa stolpskottet, men så verkar det inte bli. som vanligt ..
puss & kram sålänge.

nationella kan kyssa mig där bak.

& så ligger jag äntligen nerbäddad i sängen efter en härlig dag.
Nationella i Engelska är avklarad, alla tee delar, vilket känns skönt även om inte proven i sig känns bra. Inga fler nationella förrän nästa månad, och då i matte.
Fick sluta tidigt idag då ddet enda på schemat var nationella, så hela eftermiddagen fick jag spenderat med min fina storasyster. Fram tills kl 17 ungefär då det var dax för henne att åka hem. Får säga att det är lite småjobbigt att hon faktiskt inte bor kvar på internatet. Känns väldigt tomt på något sätt.
Spelat kubb och annat skoj ikväll i det fina vädret, och framåt 21 åkte jag och min fina vän till Staffanstorp för en fika hemma. Lite tidsfördriv då internatet blir allt tråkigare och tråkigare! Ojojoj vad jag oxå vill flytta hem. Mem mindre än en månad kvar tills sommarlov, så egentligen är det inte lönt att göra det redan. På något sätt har jag blivit så hemmasjuk, varför vet jag inte då jag inte varit det tidigare.
En ny dag imorgon, och nya möjligheter väntas. Ett möte angående min utrednkng väntas redan imorgon klockan 8:00 och har jag inte helt fel för mig så väntas även ett utväcklingssamtal. Vilket jag mindre ser fram emot då skolgången har gått lite sämre den senaste tid.
menmen. nya tag väntas.
Godnatt alla fina <3

plugg o.O

ojojoj vad tråkigt jag har!
Börjar lite lagom ångra att jag inte tog praktik istället för att vara inne på skolan. För det här med att plugga är verkligen inte min grej! Tog fram naturkunskapen och suttit med det sedan jag vakna. & nu tar jag paus. Krupit ner i sängen igen, med datan som sällskap och offrar några minuter på att slänga in ett inlägg. LAgom trött och lagom hungrig, så går det när man sover fram till middag ;) Men jag har den turen att så fort min finfina vän kommer tillbaka till skolan/internatet så ska vi på miniutflykt. Åka till Mossbystrand och fika, och på min beställning så ska jag köpa en kaffedrink igen! Längtar tills jag har den gosaken i handen och bara njuter vid stranden. Hoppas bara på att vädret håller i sig så att det inte börjar regna mitt i allt :)
 
 
 

usch!

& så var det torsdag igen. Den där Kristihimmel-någonting-dagen. Alltså en dag utan skola och klämmdag imorgon, vilket betyder ytterligare en dag ifrån skolan. I början av veckan såg jag verkligen fram emot två lediga dagar. Men inte nu när dagarna väl har kommit. Så fruktanavärt rastlös hela tiden, och inget duger för att sysselsätta mig, och då menar jag verkligen INGET! Lite pinsamt men jag medger att jag faktiskt saknar skolan och dess vardagliga rutiner med lektionerna. Detta gäller två dagar, hur ska det bli med sommarlovet?
Har gjort de mesta. Hunnit med att tvätta en maskin tvätt, äta, kolla på tv, vila, sola, umgås med underbar vän. Men trots allt rastlös. Försöker koppla av framför tvn, men fortfarande RASTLÖS!
ÅÅÅÅÅH.

fiskbena





Fick för mig att lära mig att göra en såkallad 'fiskbena', mamma fick bli min testdocka. & såhär blev de :)

Stranden -check



såhär bra har jag det! En styck kaffedrink och massa sol med min fina väm vid stranden. Årets första strandbesök. Dock inget bad. Alldeles för kallt för det än ;)

Piercing & uttöjning

Som jag skrev igår så blev det inga fler uppdateringar här på bloggen, och det har med att göra att jag var helt enkelt inte i tillstånd till det. Gårdagens kväll blev suverän. Hade förfest hemma med några vänner, satt ute i trädgården i det fina vädret och tog några öl innan vi begav oss ner till byn där öltältet vänta på oss med Smensbaglomma som artist och fint sällskap av många fina vänner.
Samma sak denna dag, dock utan någon alkohol för min del. Blev lämnad hemma i Staffanstorp i eftermiddags och blev uppmött vid Ica av mamma och en väninna och sedan spendera någon timme på marknaden. Samma skit varje år i stort sätt. Spenderade inga egna pengar på att köpa något. Dock fick jag en uttöjning av min kära syster, och även en tungpiercing. Gissa vem som blev glad! Efter några varv fram och tillbaka så begav vi oss hemåt för att äta middag. Gissa om jag behövde mat för att bli av med bakfyllan? ;) & gissa vem som fortfarande var onykter när hon vakna!? (Jag).
Till middag blev det hamburgare med bröd, och för en gångs skull så var det inte mamma som stod vid spisen, utan jag och syrran stod för matlagningen idag. Inte för att det var så avanserad mat. Eller för att vara korrekt, min syster stod och stekte hamburgaren medans jag skar upp salladen. Sånt som kallas teamwork!
Fick middag i oss, och efter det spenderade jag någon timme i sängen för att vila upp mig, samla krafter för kommande kväll. Och även denna kväll blev bra. Gick ner till min farbror där övrig släkt befann sig. Satt och snacka någon timme innan vi gemensamt gick ner till öltältet åter en gång men denna gång för att lyssna på Torsson. Fick även åkt karusell med syrran och L, ååh herregud vad länge sedan det var jag åkte något sånt sist. Och satan vad roligt. När det gäller sånt så lär jag aldrig bli vuxen. Något jag inte kommer att bli endå HAH!
 
Nu har jag äntligen kommit hem efter en bra och kall kväll. Intagit mysläge i soffan med täcket omvirande och tv:n påslagen. Slå ihjäl någon timme framför en thriller och hoppas på att John Blund ska komma snart. Ingen större lust att vända på dygnet. & imorgon bär det av mot internatet igen. Åh nej jag vill verkligen inte!
 
 
- & innan jag avslutar detta blogginlägg så vill jag att alla ska veta att jag saknar min fina pojkvän mest av allt. Min fina Andreas! 
 

Härlig fredag på er!

äntligen är fredagen kommen. Än har jag inte så mycket att skriva, och inte ikväll heller för den delen. För jag lär inte vara kapabel till att göra ett inlägg. Men än så länge har jag hunnit ligga i solstolen någon timme, hunnit tagit mig ett varmt bad och en öl, och Lasse Stefanz som sällskap genom spotify. Denna kvällen kommer att sluta bra. Det känner jag på mig :)
Puss & kram så länge.♥

jag har det bra



jag glömde ju skryta om hur bra jah har det. Min fina syster hällde upp ett varmt skumbad med levande ljus och en öl, och däreftee fotmassage i solen.
Jag har det bra ♥

morgondagen (y)

& så fick jag åter igen starta en ny blogg. Och denna gången så glömde jag lösenordet på min förra blogg www.diebythegun.blogg.se . & eftersom jag av någon anledning inte kan eller vill vara utan en blogg så var jag självklart tvungen att starta en ny :) Men vad gör det om hundra år?
Precis intagit soffläge med en popcorns skål bredvid mig efter en hel fantastisk dag. Åkte hem från skolan i förmiddags efter att gårdagen gick åt att fira en försenad valborg. Valborg var ju i tisdags, men planerna blev inte som planerade. Istället för att festa som de flesta andra så blev vi olyckligtvis inblandade i en trafikolycka, och fick spendera någon timme på akuten i Malmö. Men inga större skador på mig eller någon av de andra inblandade som tur var! Så vi tog igen valborg igårkväll. Ett par öl och kortspel med fina vänner. Jag har det bra jag. & Denna dag har varit en fantastisk dag. Efter att jag anlände i Staffanstorp så åkte bikinin på och jag intog ryggläge någon timme i solstolen med en kopp kaffe. Tog en dusch efter det, och fick i mig middag innan det blev en uterunda med fina vänner som jag spendera hela kvällen tillsammans med. Kvällen slutade uppe hos kusin med massa skratt och kortspel.
i morgon väntas en massa öl och fest. För imorgon drar årets Bonnamarknad igång här i Staffanstorp. Smensbaglomma ska spela, och jag och ett gäng ska självklart ner och göra byn osäker.
Så alldeles strax ska denna svensk hoppa ner i sängen och längta tills morgondagen.
puss & kram.