marvidsson.blogg.se
my life in words.

30 dagars utmaning.

*Andas ut*. Äntligen kommit i säng. Trött som bara den! Inte mycket sömn över huvud taget denna helg. Fullt ös. Nä men nästan. Det har blivit en hel dels bilkörning för min del. Spännande nu när jag äntligen har fått mitt körkort!
Natten mellan torsdag och fredag - tillbringa jag tillsammans med min underbara.
Fredag - tillbringa jag oxå med min underbara. Blev en hel del körande för mig. Från Dalby till Harlösa. Från Harlösa till Furelund. Från Furelund till Dalby. Kanske inte mycket körning för en van och erfaren människa, men för mig! I Harlösa blev jag och hjärtat bjudna på middag utav en vän åt honom. Och i Furelund hämta vi svärmor och sedan hem till Dalby igen.
Blev lämnad hemma i lördags (igår), och gårdagens förmiddag var lugn. Kvällen däremot blev massa körande ugen för min del. Lämna folk i Bjärred, hämta folk på Dammstorp, lämna av folk i Klågerup, Vinninge samt i Grevie. Och för första gången igår körde jag motorväg ensam! Körde överhuvudtaget ensam första gången igår sedan kortet blev färdigt. En styck jätte nervös Marinah! Till min förvåning gick det skit bra! Men varför skulle det gå sämre? Hade jag inte varit kapabel till att köra, hade jag aldrig fått ett körkort, liksom?!

Satt och bläddra igenom facebook innan och såg en bild på 30-dagars utmaning. En utmaning med olika träningsövningar för mage. & jag ska ge det ett tappert försök att klara det. Allt går med lite vilja. Bara synd att jag tröttnar på allt så fort.
men vi får se ;)

fars dag ♡

Med och motgångar, bråk, hårda ord men endå så mycket kärlek. Det finns ingen jag ser upp till så mycket som jag gör med min pappa. Min kung, min förebild. Tårar och skratt har vi delat. Vi har gått igrnom massvis. roliga som mindre roliga saker. Ja, jag har helt enkelt världens bästa pappa. & jag älskar honom mest!
grattis på fars dag fina pappa ♡